Resultaten voor madison gurkha

+
+
+
+
+
+
+
+
+
+

     madison gurkha
 
Previder op Business Meets Twente.
Trends in IT-beveiliging. Walter Belgers, eigenaar en COO Madison Gurkha. Woensdag 13 november 2013 13.00-14.00 uur. In deze lezing zal Walter Belgers schetsen hoe de dreiging die vanaf het internet komt de laatste jaren is veranderd. Het zijn niet meer de whizzkids, maar georganiseerde criminele bendes en overheden.
Secura The Hague Security Delta.
HSD Partner ITSX Acquired by Madison Gurkha. 04 January 2017. Black Hat Sessions Anniversary edition. location: Hotel en Congrescentrum De Reehorst. 29 June 2017. organised by: Madison Gurkha. Wat kan Den Haag dat schelen. location: Nieuwspoort Lange Poten 10 2511 CL Den Haag.
Vacatures Madison gurkha Vacat.
Secura OV Kampen. Een vervolgvraag is: Hoe veilig is de infrastructuur van deze instelling? In verschillende onderzoeken die door Madison Gurkha worden uitgevoerd, zien we een beeld ontstaan van een computernetwerk dat vaak net zo 60 dagen geleden Preview Opslaan.
Security is te belangrijk om aan ethische hackers over te laten Traxion.
Wie kent ze niet, die nieuwe testbedrijven? PWC, Madison Gurkha, Kahuna, Traxion, Hoffman, Deloitte, KPMG, Pine, Thales, Fox IT, om er maar een paar te noemen. En het is glorieus werk, want ze komen best vaak in het nieuws met defecten die ze aantreffen in systemen.
Madison Gurkha gaat verder als Secura WINMAG Pro. gallery. email. phone. eye. talk. heart. linkedin. flickr. facebook. twitter. google-plus. instagram. feed. youtube. search. arrow. bars. plus. share.
Bovendien organiseren zij jaarlijks het security event Black Hat Sessions, waar inspirerende lezingen afgewisseld worden met diverse workshops op het gebied van security. Madison Gurkha wordt Secura. Met de integratie van ITSX B.V. kon Madison Gurkha al het portfolio uitbreiden met de audit advisory-diensten die ITSX B.V.
Madison Gurkha.
Madison Gurkha is sinds het jaar 2000 volledig gespecialiseerd in het uitvoeren van technische IT-beveiligingsonderzoeken, waarvan er jaarlijks meer dan 500 worden uitgevoerd voor zeer uiteenlopende organisaties. Madison Gurkha voert IT-beveiligingsonderzoeken uit op o.a. webapplicaties, DMZ's, firewalls, internenetwerken, mobiele applicaties, DigiD, WiFi-netwerkenslimme, meters, SCADA en embedded systemen, smartphones/tablets en RFID.
Nieuwe naam voor roemrijke Madison Gurkha Computable.nl.
Dit artikel delen.: Dirk Jan van den Heuvel, de nieuwe algemeen directeur van Madison Gurkha, heeft tijdens de opening van de vijftiende editie van de Black Hat Sessions in Ede door laten schemeren dat het securitybedrijf een transitie ondergaat, inclusief een naamsverandering.
Madison Gurkha ziet het licht. Security.NL.
Drie oudgedienden in de IT-wereld hebben hun krachten gebundeld en. eigenhandig een bedijf opgericht, Madison Gurkha BV. Madison Gurkha richt zich volgens het persbericht op het ontwerpen., implementeren en auditen van beveiligings en open. De staat van dienst van de drie oprichters, Mark.

Contacteer ons